Vi tilbyder / Ofrecemos / YOGASALEN OG DEN RØDE HULE / Undervisere på fordybelsesrejsen

Undervisere på fordybelsesrejsen

Kursusleder Birgit Jørgensen: Jeg er uddannet psykoterapeut og TRE-terapeut og har 20 års erfaring i undervisning af grupper. Arbejder til daglig i min praksis med familieterapi, individuelterapi, gruppeterapi, Mindfullnessgrupper og udfører familiekonsulentopgaver for Guldborgsundkommune.
Jeg har specialiseret mig de sidste 10 år i, at forløse livskriser, traumer, stress, angst og depressioner. Jeg underviser og tilrettelægger kursus af forskellig art indenfor mit felt. Se www.psykoterapeut-birgit.dk
Har du spørgsmål, så send mig en mail her
Mobil: 26350267
Undervisere: Susanne Obel og hendes mand Juli er Oneness Advanced Traineres, hvilket vil sige at de kan indvie andre til Deeksha. De underviser også i yoga og makrobiotisk madlavning. De har siden 2006 været i Indien på Oneness University flere gange. De er desuden udvalgt til, at kunne afholde processen ”De 3 hellige kamre”. En proces hvor man arbejder endnu dybere med forholdet til det Guddommelige. De ejer begge Lec Coves Roges eller på dansk "De røde huler", stedet hvor vi skal bo. De er et utroligt kærligt og varmt par. De kan begge guide os rundt i Spanien på vandreture og strandture samt byture. Susanne er fra Danmark og har boet i Spanien siden 1984. Juli er fra Spanien byen Tavernes, som ligger 5 km fra den lille bjergby Simat, hvor vi skal bo.
 
 
Kursusleder Birgit Jørgensen
 
 
Underviser Susanne Obel.
Susanne Obel | 46750 Simat de la Valldigna - Spanien | Tlf.: 0034962811648