Vi tilbyder / Retreat

Retreat


 D. 28. okt.-4 nov. 2017  og  d. 17. - 24. marts 2018 holder jeg en Retreat i personlig og spirituel fordybelse. Dette foregår i et smukt og intimt yogacenter i smukke omgivelser nær Valencia for en mindre gruppe.

Retreaten handler om din personlige og spirituelle fordybelse:
Formålet med retreaten er personlig og spirituel fordybelse og med udgangspunkt i også at være et star seed såvel som menneske.

På retreaten fokuserer vi på, hvad du har brug for i dit liv lige nu både personligt og spirituelt. Du kommer i kontakt med dine hjemmeenergier og der vil være en kanalisering til alle deltagerne vedr disse energier mv. Der vil blive arbejdet med din kontakt til dine højere aspekter som dit højere selv, din sjæl og din ånd og de øvrige højere aspekter af dig selv helt op til kilden. Der vil blive arbejdet med din kontakt til andre spirituelle væsener som engle, guider og mestre, og vi ser på hvad du selv kan gøre for at styrke denne kontakt og ser på healing af eventuelle blokeringer, der holder dig tilbage fra denne kontakt.
 
Vi ser på hvilke evner, du ønsker at udvikle og hvordan det er muligt for dig at arbejde videre med disse evner i dit liv, når du kommer hjem, og alle tilbydes en aktivering af nye spirituelle energier og evner, som ligger klar til at blive integreret i dit liv.

Der er også mulighed for individuelle sessions og behandlinger alt efter, hvad der er brug for. Der er indlagt dage til fordybelse og stilhed i retreaten, så den vil også være velegnet for særligt sensitive mennesker.

Der vil på retreaten være en veksling mellem dage hvor der er en ramme for arbejdet på retreaten mellem fri prosesdage, hvor der er mulighed for mere selvfordybelse på egen hånd og alene tid til integrering af oplevelserne på retreaten. Disse dage der er som to indlagte "fridage"/procesdage kan også bruges til individuel coaching og behandling efter behov. Disse dage vil der også være mulighed for at udforske området og den storslåede natur på egen hånd
 
Yogacentret "Les Coves Roges" står for maden i denne uge, og den vil være så økologisk som mulig og lavet ud fra makrobiotiske principper, der sammen med retreaten vil danne rammen for en holistisk tilgang til energi og bevidsthed, personlig og spirituel udvikling.
Vil du også arbejde mere med kroppen, vil der være mulighed for at deltage i yogacentrets yogaklasser for lokalbefolkningen tirsdag og torsdag mod at betale et mindre beløb til yogacentret.

Vil du vide mere så kontakt mig, så sender jeg information og program for retreaten.
Chalotte Clarissa Holm
Mobil +45) 61670055
e-mail: energicoach@gmail.com
 
Om Chalotte Clarissa Holm:
Jeg er et spirituelt menneske, der kontinuerligt er i kontakt med mine åndelige guider og højere aspekter af mig selv, der dagligt vejleder mig i forhold til mit eget liv som menneske og i mit virke som mentor, workshopleder og behandler for andre mennesker på alle planer, fra almindelige mennesker der er ved at åbne sig for den spirituelle verden, såvel som aktivt spirituelt søgende mennesker og starseeds.

I mit fysiske liv er jeg født d. 18. august 1963, jeg er alene og har 3 drenge i alderen 18 - 28år og 3 børnebørn i alderen 0 - 7 år. Jeg er bosiddende i Danmark og har gennem tiden taget mange uddannelser som suplement til mit spirituelle virke. Jeg er bl.a uddannet Sygeplejerske og Sundhedsplejerske, og har taget mange komplementære uddannelser som f.eks Kranio-Sakral Terapeut, organmassage og rygterapier. Jeg er uddannet Heilpraktiker og jeg har taget uddannelser og kurser inden for det energetiske felt Krystal healer, Integrated Reiki, Reconnective healing pratcitioner, Auraformidler mm..

Jeg har gennem tiden holdt mange kurser og workshops i personlig og spirituel udvikling og i arbejdet med energiforståelse og energiformidling samt traditionel healing. Dertil tilbyder jeg readings, aktiveringer og workshops for startseeds, der ønsker at få mere indsigt i, hvem de også er som spirituelt væsen og deres energetiske natur som starseed og deres kontakt til stjerneenergier, engleenergier mv.

I mit arbejde med klienter og deltagere på retreats er omdrejningspunkt klienten/deltageren, således at jeg f.eks bringer de energier, der manifesterer sig under retreaten tættere på deltageren, så denne selv kan mærke energierne og kvaliteterne i disse energier, samt kan få vækket sin indre iboenden erindring eller genkendelse, således at disse energier manifesterer sig fra klienten selv og dennes indre genkendelse, spirituelle erindring og parathed.


 
 
 
 
Susanne Obel | 46750 Simat de la Valldigna - Spanien | Tlf.: 0034962811648