Vi tilbyder / Yoga ferie / Udtalelser fra kursister

Udtalelser fra kursister

 

Hej Susanne og Juli.

1000 tak for en fantastisk uge på bjerget i Simat. Undervisning, hulerne, mad og atmosfære er i sublim balance og giver anledning til stor indre ro og indsigt. Stress og puls falder i takt med at glæde og livskraft stiger.

Held og lykke fremover. Helle Due Hansen Kiropraktor,Forfatter

www.livet-enselvhenter.dk

 

Hej Susanne og Juli

Tusind tak for en fantastisk uge,det tager lige lidt tid at integrere alle de sanseindtryk jeg fik på sådan en yoga ferie Den rene mad og luft vi indånder på jeres dejlige sted åbner op for alle cellerne i kroppen.Nattergalene der synger nat og dag, virker meditativt,som et mantra der rammer en hver gang man træder udenfor(jeg har 21 optagelser på min mobil tlf) Duften fra appelsinblomsterne på træerne i plantagen,ahhh. Men vigtigst af alt den sprirituelle yoga undervisning og guidede meditation,med super fine billeder som du giver os Susanne. Næring for krop og sjæl. Den hjerte energi der opstod da vi lavede øvelser med dit spanske yoga hold,bor stadig i mit hjerte.Tak for det!

Kh Jane

 

Tak for en fantastisk yoga-ferie i Simat hos Susanne og Juli!

Lige hjemkommet fra en dejlig yogaferie i Spanien hos Susanne og Juli, virkelig udhvilet og godt næret med god mad. :-) En ferie hvor jeg vågnede op med nattegale sang og fuglekvidren i skøn symfoni hver eneste morgen!

En ferie som bød på skøn makrobiotisk vegetarisk mad, som nærede os optimalt! Jeg opnåede aldrig at blive sulten inden det næse fantastiske måltid stod på bordet igen.

En ferie med det mest dejlige og kærlige værtspart som jeg nogensinde har mødt. Begge uddannet i yoga, som vi blev undervist i både med og uden lokal-befolkningen.

Desuden blev der givet Deeksha på smukkeste vis i forskellige sammenhæng under hele ugen – også inde i deres store grotter – virkelig smukt. Jeg er selv Deeksha-giver, så kunne være med til at give under nogle af disse arrangementer, men ellers kun en ferie hvor jeg ellers bare skulle tage imod J.

En ferie med ren afslapning, healing, sund mad, skøn let yoga, kærlighed, smil, ny energi og en masse skønne og sjove oplevelser.

Det var luksus at blive hentet i lufthavnen og kørt tilbage igen på feriens sidste dag fyldt op med en god madpakke til turen.

Det eneste minus jeg kan nævne var at vi var meget uheldige med vejret især den sidste halvdel af ugen med en masse regn, vind og kulde som Spanien også har lidt af i både april og maj måned i år. Men jeg havde dejligt selskab med en skøn pige fra Sjælland ( den eneste udover mig som var på denne ferie) samt med værtsfamilien i deres varme stuer når vi måtte søge indendørs. Jeg tænker at det er ikke umuligt at vi begge tager på yoga-ferie i Simat igen !

Helt klart en oplevelse værd hvis du ønsker at forkæle dig selv og afstresse på bedste måde. Jeg er dybt taknemmelig over at have vundet denne rejse fra ”Rejsen for dig ”

TAK ! Kh Sina Heile, www.hjertets-vej.dk

 

 

 


 

 

 

 

i bjergene
taresse 
 
 
yogasalen
 
 
 
 paella
 
 
 
 
 
 
udflugt
Susanne Obel | 46750 Simat de la Valldigna - Spanien | Tlf.: 0034962811648