Vi tilbyder / Ofrecemos / Yoga retreat / Udtalelser fra kursister

Udtalelser fra kursister

 

 

Tak for en fantastisk yoga-ferie i Simat hos Susanne og Juli!

Lige hjemkommet fra en dejlig yogaferie i Spanien hos Susanne og Juli, virkelig udhvilet og godt næret med god mad. :-) En ferie hvor jeg vågnede op med nattegale sang og fuglekvidren i skøn symfoni hver eneste morgen!

En ferie som bød på skøn makrobiotisk vegetarisk mad, som nærede os optimalt! Jeg opnåede aldrig at blive sulten inden det næse fantastiske måltid stod på bordet igen.

En ferie med det mest dejlige og kærlige værtspart som jeg nogensinde har mødt. Begge uddannet i yoga, som vi blev undervist i både med og uden lokal-befolkningen.

Desuden blev der givet Deeksha på smukkeste vis i forskellige sammenhæng under hele ugen – også inde i deres store grotter – virkelig smukt. Jeg er selv Deeksha-giver, så kunne være med til at give under nogle af disse arrangementer, men ellers kun en ferie hvor jeg ellers bare skulle tage imod J.

En ferie med ren afslapning, healing, sund mad, skøn let yoga, kærlighed, smil, ny energi og en masse skønne og sjove oplevelser.

Det var luksus at blive hentet i lufthavnen og kørt tilbage igen på feriens sidste dag fyldt op med en god madpakke til turen.

Det eneste minus jeg kan nævne var at vi var meget uheldige med vejret især den sidste halvdel af ugen med en masse regn, vind og kulde som Spanien også har lidt af i både april og maj måned i år. Men jeg havde dejligt selskab med en skøn pige fra Sjælland ( den eneste udover mig som var på denne ferie) samt med værtsfamilien i deres varme stuer når vi måtte søge indendørs. Jeg tænker at det er ikke umuligt at vi begge tager på yoga-ferie i Simat igen !

Helt klart en oplevelse værd hvis du ønsker at forkæle dig selv og afstresse på bedste måde. Jeg er dybt taknemmelig over at have vundet denne rejse fra ”Rejsen for dig ”

TAK ! Kh Sina Heile, www.hjertets-vej.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

i bjergene
taresse 
 
 
yogasalen
 
 
 
 paella
 
 
 
 
 
 
udflugt
Susanne Obel | 46750 Simat de la Valldigna - Spanien | Tlf.: 0034962811648