Vi tilbyder / Ofrecemos / YOGA og TRE retreate

YOGA og TRE retreate

D.05. - 12. september og D. 10-17. oktober 2020
Kom og vær med til en uge, hvor du og dit velbefindende er i centrum. Vær klar til at tage på en rejse i dit indre og kom ud som i en ny og bedre udgave af dig selv. På kurset indgår et række spændende elementer:

Gestaltterapi:
Gestalt betyder helhed der rummer både psykiske, kropslige og spirituelle dimensioner, som alle skal med for ,at vi oplever en dybere mening til tilværelsen. Undervisningen er oplevelsesorienteret og det tager udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer.

Bioenergetik/TRE:
Denne undervisning er godt bidrag til behandling af stress-traumer-spændinger i kroppen . Metoden forløser kroppen. Det er øvelser der ligner Yoga.

Yoga:
Denne undervisning giver ro og afslapning i kroppen
Meditation: Her lære du teknikker til at finde ro i din krop og psyke.

Maleterapi:
I maler et her og nu billede når i starter, samt et her og nu billede ,når i slutter jeres uge i Spanien (medbring 2 nye lærreder)

Deeksha er en overførsel af kærlig energi, der kan hjælpe dig til at opleve forløsning af gamle traumer; emotionel og fysisk healing; dyb indre fred; glæde uden ydre årsag; følelsen af at være et med kærlighed.

Deeksha er en højere intelligens, der møder dig, hvor du er og har den ”vision” for menneskeheden og er designet til, at åbne os mod oneness /en højere bevidsthed / kærlighed til dig selv og andre.

Vandretur:
Det bliver en guidet tur i bjergene af Susanne og Juli.
Strandtur og shoppe tur til Gandia, vi bliver kørt rundt i deres autocamper.

Kostterapi:
Vi spiser makrobiotisk mad på Les Coves Roges, skøn vegetarisk mad som er balsam for din fordøjelse og ikke mindst din sjæl. Susanne og Juli der også selv laver maden fortæller filosofien bag makrobiotikken. Grundlaget for makrobiotik er at vi selv tager ansvaret for vores egen sundhed og lykke igennem det vi spiser.

Du står selv for booke fly, resten er med i opholdet. Du kan booke ved norwegian hjemmeside pris ca. 2000,-kr for fly. Bestil i god tid jo billigere er det.

På selve ankomst dagen bliver vi hentet i lufthavnen af Susanne og Juli, samt kørt retur den sidste dag.  Betaling af dette betales kontant i € til Susanne

Der er plads til max. 8 deltager, så først til mølle princippet gælder.

Pris for hele kurset inkl.. Fuld forplejning og overnatning, samt alt undervisning. 5100,-kr.

Forplejning på rejsen ned og hjem, samt restaurant besøg betaler du selv.

Ønsker du massage under kursus af Susanne, kan det købes ud over.  Kan bestilles på forhånd hjemmefra eller under opholdet.

Ved tilmelding betales 1000,-kr : Konto: 0712-0742314022
( Depositum kan ikke tilbage betales,)
Betaling kan ske i rater per måned.  

SE program i vedlagt med forbehold for ændringer.
Det er frivilligt om du deltager i hele programmet.
Download det detaljerede program her
Terrassen bruger vi bla. til yoga
Makrobiotisk mad er balsam for din fordøjelse
Smukke blomster fra en ceremoni
Slap af i sol eller skygge
Susanne Obel | 46750 Simat de la Valldigna - Spanien | Tlf.: 0034962811648