Vi tilbyder / Ofrecemos / Makrobiotisk/ vegetarmad

Makrobiotisk/ vegetarmad

 

Efter mange års erfaring i makrobiotisk kost, lægger vi stor vægt på, at du på vore kurser får en mad, som hjælper dig til at være i balance og føle dig godt tilpas..

 At spise makro er en måde, hvor maden kan helbrede din krop, maden er din medicin, mange mennesker er blevet helbredt også for alvorlige sygdomme.

 Hvis du er her på ferie uden at deltage i kursus, har du alligevel muligheden for at bestille maden en dag i forvejen.

 Ikke alene er det en måde at gøre noget godt for dig selv, men også for moder jord, da 90 % af produkterne, vi bruger i madlavningen, er økologiske.

 En makrobiotisk kost er sammensat af grøntsager, frugt, korn, bønner, frø, tang, og lidt fisk, som tilberedes på mange forskellige og spændende måder. Det er så vidt muligt lokale og årstidens grøntsager og ikke forarbejdede produkter.

 At være makrobiotiker, handler ikke alene om maden, det er også en livstil, alt har indflydelse på dit helbred og velbefindende, så derfor vil vi også tilberede maden med kærlighed, gøre vores bedste for at gøre den velsmagende og spændende, og at øjet også bliver tilfredsstillet.

 

 

Gitte fortæller om makromad (malerkursist fra april 2013)
Den makrobiotiske kost var en virkelig øjenåbner for mig. En skøn ferie oplevelse som jeg ikke var klar over jeg skulle have. Det var skønt at mærke den ro i fordøjelsen som den slags kost giver. (hvilket tit er en stor udfordring for mig i fremmede omgivelser) Jeg følte ikke sult på noget tidspunkt selv ikke kort før måltidet, sukkertrangen forsvandt efter få dage og kroppen falder helt til ro. Super lækker og veltillavet mad med masser af smag og energi og variation. En pragtfuld oplevelse.
 
Lækker morgengrød, nybagt brød og skøn friskpresset juice af Valencia appelsiner. Din mave vil elske dig for det...
Ovnret med aubergine, gulerødder og champignon med velsmagende brune ris.
Mild og lækker mandeldessert med riscreme, mango og mynte, så man hører englene synge...
Susanne Obel | 46750 Simat de la Valldigna - Spanien | Tlf.: 0034962811648