Deeksha

 O&O Academy er grundlagt af to generationers åndelige ledere. Sri Amma Bhagavan, som er kendt verden over som Avatars, og deres søn og svigerdatter Krishnaji &Preethaji, er kendt som moderne filosoffer, sammen har de skabt denne fantastiske skole til at hjælpe mennesket til at vokse i bevidsthed.

Sri Amma Bhagavan skabteOneness University, hvor de hjalp os til transformation gennem den Guddommelige kraft, og Krishnaji & Preethaji skabte One World Academy, hvor de hjalp os til transformation gennem bevidsthedens kraft. O&O er sammenkomsten begge disse kræfter.

Deeksha er et fænomen, som startede i Indien i 1989 . Amma og Bhagavan er avatares, og de er grundlæggerne af Oneness University 90 km nord for Chennei i Indien. Universitetet, hvor undervisningens mål er, at hjælpe mennesket til at blive lykkeligt og at blive bevidst. 

Deeksha er en energioverførsel. At modtage Deeksha er smuk og dejlig oplevelse. For det meste oplever modtageren og også deekshagiveren en følelse af fred og kærlighed i sit indre en åbning af hjertechakret, en følelse af varme en gennemsrømning af energi og andre oplever ikke noget specielt.Deeksha vil altid give hvad modtageren har brug for, det er en inteligent energi.

 

                Vi tilbyder flg. kurser:

I Danmark:

"Awakening to oneness" Kursus med indvielse til deeksha-giver

D. 09-10 februar 2018 ved Ebeltoft på Djursland  

(Læs mere om kurset)

 

" Ancestors liberation "  Problemer, som synes umulige at  få løst, har mange gange med vores forfædre at gøre. På kurset hjælper du dels dine forfædre ved at hjælpe dem ind i lyset, desuden  vil du efter kurset sandsynligvis  opleve, at problemer pludselig løses.

Ingen dato fastsat for øjeblikket,men du kan henvende dig, hvis du er interesseret, og vi finder en dato   

(se mere om kurset)

" Forhold " Livet består af forhold, og vores oplevelse af livet er, som vi har det i vores forhold, vores forhold til forældre, børn, venner, arbejdsgiver etc.. På kurset vil vi se på, hvad det er, der sker i vores forhold, og hvad vi kan gøre for at forbedre forholdene.

Ingen fastsat dato i øjeblikket, men du kan henvende dig, hvis du er interesseret, og vi finder en dato 

 

Tilmelding til kurserne:  susanneobelyoga@gmail.dk

Underviser: Susanne Obel , Oneness advanced trainer 

 

I Spanien:  

 "En uge med deeksha"  

D. 16.-23 juni 2018  Pris : 4500 kr.

Underviser : Susanne Obel (dansker) Oneness Advanced Trainer

Opholdet "En uge med Deeksha" for en dansktalende gruppe, bliver en uge med masser af dejlig Deeksha - energi, og det er en uge både for dig, som er og ikke er indviet til Deeksha-energien.

Alle dagene starter vi med yoga og programmet indeholder 2 kurser "Awakening to oneness"  med indvielse til deeksha og " Ancestors liberation " og processen " The sacred chambers".

 Kamrene til processen "The sacred chambers"

 

Se programmet her 

Susanne Obel og Juli Garcia er uddannet Advanced Trainer ved Oneness University i Indien.

 

Susanne Obel | 46750 Simat de la Valldigna - Spanien | Tlf.: 0034962811648