Vi tilbyder / Ofrecemos / Her kommer du til at bo under ophldet

Her kommer du til at bo under opholdet

 

Når du kommer på et ophold i De Røde Huler, vil du blive indlogeret  i et af de følgende steder:

I SOLOPGANGEN, KLIPPEHUSET, NATTERGALEN og HAVEN.

Hver enkelt sted har sin helt egen energi og personlighed, og de har hver især deres helt egen hisorie om, hvorfor de netop kom til at ligge, hvor de ligger, og hvorfor de kom til at se ud, som de gør.  

"Solopgangen" er et hyggeligt mobilhome, som ligger lidt højt lige midt i den skønne natur med udsigt til bjergene, appelsinplantagerne, need over dalen og havet i horisonten, og du kan se de smukkeste solopgange. Der er 40 meter til fælleshuset og yogasalen.
Her er plads til 2 personer, der er 2 små værelser, køkken, stue og badeværelse. Skulle du under opholdet få lyst til bare at være lidt dig selv, så har du muligheden her på denne fredfyldte smukke plet på bjerget, eller du kan invitere andre deltagere på et lille besøg.
 
 
 
 "Klippehuset" har sin helt egen charme, på den ene side er der klippeformationer og til den anden er der udsigt til bjergene og til 2 af de største af de mange magiske johannesbrødstræer, som er på grunden.
I vores hyggelige autocamper har vi indrettet et lille køkken, badeværelse og opholdsrum. I vores lasbilkasse har vi lavet de fineste værelser, hvor er der plads til 2 personer, der 2 værelser adskildt med et gardin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Stuen i "Solopgangen" 
 
 
Værelse i "Solopgangen"
 
 
 Værelse i Klippehuset.
 
"Nattergalen"  er et skønt lille træhus med en fantastisk udsigt, hvor der er stue, køkken, og soveværelse med 2 senge i 'et stort rum, desuden er der et rum med 1 seng, og der er et badeværelse.
 
"Haven" her bliver du indlogeret i enklet værelse, der er 3 værelser, som hver især har egen indgang udefra den hyggelige overdækkede terasse. Der er fælles badeværelse med 2 brusebad og 2 toiletter
 
Susanne Obel | 46750 Simat de la Valldigna - Spanien | Tlf.: 0034962811648